• Att du som kund ska bli nöjd 

  • Att hålla hög kvalitet

  • Att hålla bra priser så du kan unna dig det du vill ha

Det är SilverEkens mål och inriktning.

De små pärlorna har fascinerat så länge. Tänk att man kan göra så många vackra och helt unika smycken med dem som grund.

En resa till Tjeckien och mötet med människor och tillverkare i Tjeckiens pärlparadis, blev en stark upplevelse och tanken som funnits så länge blev verklighet.

För där och då förstärktes lusten att dela med sig av allt det vackra till dig och alla andra som nu tar kontakt med SilverEken.

Kontakten med dig och återkopplingen jag ofta får av kunder och kursdeltagare är drivkraften och glädjen i mitt arbete. Att du är glad och inspirerad gör mig glad och inspirerad.

En speciellt kärleksfull blick har SilverEken till Tjeckiska Firepolished kvalitetspärlor och japanska 11/0 TOHO-pärlor.

En fin kombo som skapar grunden för många av dina vackra smycken.

Är du bra på tillverkarens artikelnummer så finns de utskrivna för TOHO-pärlorna och Firepolished-pärlorna kan du fråga om, kanske finns just det numret du söker efter.

Att hålla kurser och utbilda är också ett självklart inslag av vad SilverEkens har att erbjuda. Hör av dig om du är intresserad. Välj bland kontaktuppgifterna längst ner för att nå oss.

Bra inköpskällor och inga mellanhänder gör att vi kan hålla låga priser till dig som kund. Vi står oss bra i jämförelse!

Jag som driver företaget SilverEken heter Ingela Ek och bor i Rönninge söder om Stockholm.

SilverEken drivs som webbutik.

Följ oss Facebook och få information men också fina, glada och inspirerande glimtar från kurser och Workshop.

Företaget är registrerat för F-skatt.

Kontaktinformation
SilverEken
Ingela Ek
www.SilverEken.se

ingela@SilverEken.se

Facebook: www.facebook.com/SilverEken